Volg ons op

Dááááág tegen verspilling

Dááááág tegen verspilling

Bij Three-Sixty in Veghel bruist het op maandag 9 oktober van de activiteiten rondom het thema Verspilling. De Rabobank trapt de dag lekker vroeg af met een deep dive rondom verspilling met enkele van haar klanten. Dit in samenwerking met The Source Shakers. No time to waste.

Daarna klinkt het startschot van de Expeditie Food Waste. Een traject waarin agrifood ondernemers in 5 maanden tijd concrete kansen ontdekken en plannen maken om de voedselverspiling binnen hun bedrijf of in hun keten te verminderen en beter te verwaarden. Dit is een initiatief van The Source Shakers en MVO Nederland. Ondernemers kunnen zich voor deze meeting aanmelden via barbara@thesourceshakers.nl. MVO Nederland opent op 9 oktober bovendien de deuren van haar nieuwe werkplek op Three-Sixty.

Begin van de middag bezoeken scholieren Three-Sixty en de Verspillingsfabriek, in het kader van Open Doors for Talent, georganiseerd door AgriFood Capital Werkt! En tot slot vindt er een ontmoeting plaats tussen start-ups en CEO’s, georganiseerd door AgriFood Capital en OndernemersLift+.

Dit evenement is op uitnodiging. 

 


Kaart wordt geladen...

Datum
09/10/2017
00:00
iCal Google Calendar

Locatie
Three-Sixty Veghel (Verspillingsfabriek)