Aanmelden startevent op 5 oktober

Op 5 oktober geeft Minister Carola Schouten van LNV in de grootste groentekraam op het Plein in Den Haag het startsein voor de vierde editie van Dutch Agri Food Week. Het  thema is dit jaar ‘Wat eten we nu en in 2050?’

Via onderstaande inschrijving, geef je je op voor de netwerkbijeenkomst in Sociëteit De Witte. Vriendelijk verzoek om ook aan te geven of je met ons mee luncht (vanaf 11:30) of niet. Scroll omlaag voor het complete programma.

De inschrijving voor de netwerkbijeenkomst is gesloten: alle plekken zijn gevuld!

Netwerkbijeenkomst vol inspiratie
In het inspirerende programma (inclusief lunch) bieden we vernieuwers uit de agrifoodsector een podium, waarbij het draait om duurzaam, vers en gezond.

Optioneel voorprogramma 10.30u – 11.00u: met pitches van winnende concepten voor ‘Gezonde Pauzesnack’ door ministerie LNV
Onze kinderen eten veel te weinig groenten en fruit. Daarom heeft het ministerie van LNV eind 2017 twee challenges uitgeschreven: kun je jongeren aan de groente krijgen door nieuwe media of nieuwe groentesnacks? Maak kennis met de innovatieve concepten! Voor dit onderdeel moet je je apart aanmelden: dat kan via deze link.

10.30u Voorprogramma (optioneel): ‘Innovatieve concepten: jongeren aan de groente’ door ministerie LNV. Lees meer

11.30u Ontvangst met lunch

12.15u

  • Start programma met Marit van Egmond (directeur Albert Heijn en lid topteam Agri&Food), Elies Lemkes-Straver (voorzitter stichting DAFW, lector Duurzaam Produceren HAS) & Loek Hermans (voorzitter topteam Tuinbouw & Uitgangsmaterialen)
  • Presentatie resultaten Agri Food Monitor 2018: over waardering van consument voor agrifood sector door Machiel Reinders (senior onderzoeker Consumentengedrag en Marketing bij Wageningen University and Research)
  • Reflectie op het menu van de toekomst: Wat eten we in 2050? door Corné van Dooren (expert duurzaam eten Voedingscentrum)
  • Next Gen pitches: jonge ondernemers uit de agrifoodketen presenteren hun vernieuwende food concepten

v.a. 14.00u Opening Dutch Agri Food Week door minister Carola Schouten in grootste groentekraam

Grootste groentekraam met minister LNV
Minister Carola Schouten geeft aansluitend het startsein voor Dutch Agri Food Week in de grootste groentekraam. Hier maak je kennis met de telers van Albert Heijn die hun producten van eigen bodem zelf presenteren vanuit de kraam. Ook zijn er tal van kramen met innovaties en inspiratie voor gezond en lekker eten.

Dutch Agri Food Week: groter dan ooit!
Dutch Agri Food Week is in vier jaar tijd uitgegroeid tot het grootste agrifood evenement van Nederland met 300 partners en 175 events op meer dan 1000 locaties. Klik hier voor het programma.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina