Dutch Agri Food Week in oktober van start

21 september 2015

Om innovatie te bevorderen, kennis te delen en vooral ook te genieten van gezonde voeding organiseren Agrifood Capital, Food Valley NL, Greenport Westland-Oostland en Brightlands Greenport Venlo – met support van de topsector Agri & Food – van 12 tot en met 20 oktober de Dutch Agri Food Week.

Tijdens de Dutch Agri Food week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Centraal staat het delen van kennis, bevorderen van innovatie en vooral ook genieten van gezonde voeding. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel.

Onder de naam Dutch Agri Food Week delen innovatieve ondernemers in de voedselketen samen met overheden, wetenschappers en maatschappelijke organisaties hun passie, kennis en kunde met de samenleving. De Dutch Agri Food Week laat de laatste innovaties zien op het gebied van voedsel en voedselproductie en een sector die modern en internationaal is, kansrijk om in te studeren en te werken, in te ondernemen en te investeren. De Dutch Agri Food Week laat zien dat de agrifood sector niet alleen de meest productieve maar ook een zeer innovatieve sector in Nederland is. En hoe partijen samenwerken aan duurzame voedselsystemen van nu en de toekomst. Om iedere dag te kunnen voorzien in lekker, gezond en veilig voedsel. Dit nieuwe, jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor voedsel en voedselproductie, voor zowel de professional als de consument.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina