Open Doors: Ontmoet en ontdek de food innovators van vandaag en morgen

09 oktober 2015

‘s-Hertogenbosch, 9 oktober 2015 Persbericht van AgriFood Capital

‘Open Doors’ brengt innovatie dichter bij het publiek Op zaterdag 17 oktober a.s. organiseert AgriFood Capital in de HAS Hogeschool het publieksevent ‘Open Doors’. Noordoost-Brabantse bedrijven uit de agrifood sector tonen een scala aan innovatieve producten, projecten en concepten aan een breed publiek. Open Doors geeft bezoekers een kijkje achter de schermen bij food innovators. Iedereen, van jong tot oud, kan binnenlopen. Dit (gratis) event is een onderdeel van de Dutch Agri Food Week.

Onder het motto ‘Meet the innovators’ tonen zo’n 15 Noordoost-Brabantse food innovators op 17 oktober a.s. (12.00 – 17.00 u) hun nieuwste snufjes in agrifood. Bedrijven die meedoen zijn o.a. Plantlab, Foodsquad, Deterra, food design studio Smakerij, Van Acht Koel- en Vriesopslag i.s.m. HAS Hogeschool, NoFoodWasted app, Smaakcentrum Martien Bos, Insectlab, Fortified Food en innovatieve ZLTO bedrijven waaronder Jacob van den Borne, met beelden van het gebruik van drones in de landbouw. Op www.opendoorsafc.nl staat het volledige overzicht.
Met Open Doors wil AgriFood Capital innovatie dichter bij het publiek brengen. Jong en oud maken nader kennis met food innovators uit de eigen regio. Bezoekers kunnen op deze manier zelf de productie, transport en trends in (online) marketing en verkoop van het voedsel van vandaag en morgen ervaren. Kortom: de wondere wereld van agrifood ontdekken. De toegang van Open Doors is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.
Bedrijven aanmelden

Innovatieve bedrijven en projecten kunnen nog steeds (gratis) meedoen aan Open Doors. Ze kunnen contact opnemen met projectleider Monique de Wit, 06-81787029 of m.dewit@agrifoodcapital.nl. Deelname is gratis. www.opendoorsafc.nl.

Mega Live KookBattle
Op de achtergrond van Open Doors werken zes finaleteams van de kookwedstrijd Keukenbazen in de HAS Hogeschool aan hun finalemenu’s voor de Mega Live KookBattle die avond. Bezoekers van Open Doors kunnen de voorbereidingen volgen via een glazen wand. Net als Open Doors is Keukenbazen een initiatief van AgriFood Capital, speciaal georganiseerd voor de Dutch Agri Food Week. www.keukenbazen.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina