Brainportregio activiteiten tijdens Dutch Agri Food Week

19 juli 2016

Ook in de Brainportregio wordt dit jaar de aansluiting gezocht met Dutch Agri Food Week.

Jong Helmond Lekker Gezond
Jong Helmond Lekker Gezond

Kidskookcaféwedstrijd
Voor Helmondse basisschoolleerlingen van groep 7 of 8 wordt de Kidskookcaféwedstrijd georganiseerd. Kinderen kunnen zich opgeven in duo’s en sturen hiervoor een zelfgekozen driegangenmenu in passend binnen het thema lekker én gezond. Op donderdag 13 oktober strijden zij om de Helmondse titel. De winnaar kookt op woensdag 19 oktober mee in de nationale wedstrijd Kids Kook Battle.

Met deze wedstrijd laten we kinderen (nog meer) kennis maken met voedsel en ervaren hoe belangrijk het is om lekker en vooral gezond te eten. Op deze manier werken we mee om samen met andere regio’s en organisaties tijdens Dutch Agri Food Week verspreid door heel Nederland kookwedstrijden te houden zodat duizenden kinderen in Nederland dan bezig zijn met gezond en lekker koken. Zelf koken is zelf weten!

Deze kookwedstrijd wordt georganiseerd door Food Tech Brainport in samenwerking met de stichting Jong Helmond Lekker Gezond.

Co-creatie sessie met Slimmer Leven Huis
Tijdens de Dutch Agri Food Week organiseert Brainport Development samen met het Slimmer Leven Huis een co-creatie sessie geheel in het teken van voeding en gezondheid. Deze co-creatiesessie zal plaatsvinden in dezelfde week als Dutch Design Week zodat ook daar de verbinding mee gelegd kan worden dit ter inspiratie kan dienen voor de vele mogelijkheden die er zijn binnen het thema voeding en gezondheid.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Agri Food Talks is voor iedereen die aan het werk is voor DAFW (Dutch Agri Food Week). Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Agri Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina