Keukenbazen pakt groots uit in 2016

Keukenbazen 2016

Dit jaar doen maar liefst 18 gemeenten uit Noordoost-Brabant mee aan Keukenbazen en al 14 topkoks hebben zich aangemeld als jurylid! Na de zomervakantie worden kinderen uit deze gemeenten uitgedaagd om een menu samen te stellen met producten uit hun eigen buurt.

In elke gemeente kiest een lokale topkok het winnende menu voor de regionale finale, lokale foodleveranciers bieden ingrediënten aan voor de menu’s. 

De eerste editie, vorig jaar, was een doorslaand succes. Reden genoeg om groots uit te pakken met de tweede editie van Keukenbazen Battle!

Finale tijdens Dutch Agri Food Week
De finale van de wedstrijd, de Mega Live KookBattle, vindt plaats tijdens Dutch Agri Food Week, en wel op 15 oktober 2016 bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.

De gemeenten Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Schijndel, St. Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel en Vught doen mee aan Keukenbazen.

Op de hoogte blijven? Like Keukenbazen op Facebook en volg Keukenbazen op Twitter.

Nog meer nieuws lezen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Agri Food Talks is voor iedereen die aan het werk is voor DAFW (Dutch Agri Food Week). Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Agri Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina