Tomatoworld; tentoonstelling over de toekomst van voeding

27 september 2016

211016-tomatoworld-logoHoe gaan we de wereld voeden en welke rol heeft het Nederlands glastuinbouwcluster hierin? Deze en andere wereldthema’s komen naar voren in de vernieuwde tentoonstelling van Tomatoworld, de belevingswereld van de Nederlandse glastuinbouw in Honselerdijk.

Tomatoworld is vanaf 2008 dé belevingswereld die de kracht van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar maakt. In het informatie- / educatie centrum en de demonstratiekas met 80 verschillende tomatenrassen, worden bezoekers meegenomen in de dynamische en innovatieve wereld van de glastuinbouw.

Bezoekers worden bewust gemaakt hoe de gezonde en smaakvolle producten op een duurzame wijze worden geteeld. Ze kunnen zien en ervaren wat er allemaal aan gedaan wordt om mooie, smaakvolle producten te telen en hoe technische innovaties hierbij helpen. Ze kunnen het aangename klimaat in de kas voelen en… natuurlijk de tomaten proeven. In Tomatoworld beleeft de bezoeker het totaalverhaal van zaadje tot tomaatje – van grond tot mond.

Op 20 oktober wordt de nieuwe tentoonstelling van Tomatoworld geopend. Deze is alleen toegankelijk voor genodigden. Daarna is Tomatoworld op afspraak te bezoeken. Tarieven en mogelijkheden via deze link.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Agri Food Talks is voor iedereen die aan het werk is voor DAFW (Dutch Agri Food Week). Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Agri Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina