Tweedaagse beurs CropWorld in Amsterdam RAI

09 augustus 2016

Hoe voeden we de wereld op een gezonde en duurzame manier? In het kader van Dutch Agri Food Week gaat gaat het tweedaagse internationale congres CropWorld Global in op dit vraagstuk. Tijdens het congres en de bijbehorende (gratis te bezoeken) expo op 24 en 25 oktober worden de nieuwste innovaties op het gebied van land- en tuinbouw getoond.

Cropworld Global 2016

CropWorld is het enige Europese evenement gericht op het samenbrengen van mensen uit de gehele breedte van de sector. Leveranciers, afnemers, wetenschappers, toezichthouders en beleidsmakers uit meer dan 100 landen komen gedurende deze twee dagen samen om hun kennis te delen en nieuwe zakelijke kansen te benutten. Om deze reden biedt de beurs een unieke en inzichtelijke kijk op de land- en tuinbouwsector. Laat je tijdens lezingen van sprekers als Adrian Percy (CropScience) en Piet Boonekamp (Wageningen University & Research) meenemen langs innovaties in gewasproductie en gewasbescherming, de nieuwste technologieën en verbeterde landbouwmethoden met het oog op gezondheid – met meer dan 50 sprekers zal geen onderwerp binnen deze sector onbehandeld blijven!

De expo is op 24 en 25 oktober gratis te bezoeken van 09.00 tot 17.00 in de Amsterdam Rai. Geïnteresseerd in het bijwonen van het congres? Dit is mogelijk tegen een bijdrage. Kijk voor meer informatie op www.cropworld.com.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Agri Food Talks is voor iedereen die aan het werk is voor DAFW (Dutch Agri Food Week). Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Agri Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina