Aantal bezoekers Dutch Agri Food Week verdubbeld naar 50.000 bezoekers

02 november 2017

In drie jaar tijd groei naar 150 events door heel Nederland over de toekomst van ons voedsel

De Grootste Groentekraam in Utrecht, kinder-kookwedstrijden, een tour langs de Centers of Expertise in groen onderwijs, een kijkje achter de schermen bij boeren, start up challenges, wereldvoedseldag, congressen en masterclasses over de feiten en fabels rond voedsel. Tijdens Dutch Agri Food Week, van 9 tot en met 19 oktober kon heel Nederland nieuwe inzichten opdoen over de toekomst van voedsel in Nederland en de wereld. En die kans hebben velen gegrepen! Dutch Agri Food Week 2017 trok met meer dan 150 evenementen, zo’n 50.000 bezoekers.

Dutch Agri Food Week maakt kennis toegankelijk

Elies Lemkes – Straver namens Dutch Agri Food Week: “Het succes van deze derde editie heeft onze verwachtingen overtroffen en we zijn verheugd over het enthousiasme dat we hebben ervaren bij de verschillende activiteiten. Steeds meer mensen willen weten wat er in hun eten zit, waar het vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. De openheid van de sector is daarom zeer belangrijk. Innovatie is hierbij een sleutel. Zo krijgen we steeds meer inzicht hoe voedsel gemaakt wordt, wat de impact is op mens, dier en omgeving. Dutch Agri Food Week maakt kennis over ons voedsel voor iedereen toegankelijk. We zijn blij dat verspreid over het hele land ruim driehonderd organisaties, bedrijven, overheden en kennisinstellingen en vooral onze partner en regio’s samen hun schouders eronder zetten om dit mogelijk te maken. Dit smaakt naar meer en we kijken al uit naar 2018!”

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Agri Food Talks is voor iedereen die aan het werk is voor DAFW (Dutch Agri Food Week). Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Agri Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina