Volg ons op

Bedrijvigheid in Barneveld tijdens DAFW

In Barneveld en omgeving zijn tal van evenementen gepland tijdens de Dutch Agri Food  Week. Deze evenementen worden georganiseerd door de gemeente Barneveld en het Poultry Expertise Centre waarbij de samenwerking tussen onderwijs, overheid en ondernemers centraal staat. Op 12 september is de aftrap met de jaarlijkse Barneveld-taire Barbecue. Tijdens dit netwerkmoment worden er ook lezingen gehouden en zullen pluimveepartners van Poultry Expertise Centre zich presenteren tijdens een informatiemarkt.
 
Op 13 en 14 oktober zijn de Wereldeidagen en worden de NK kampioenschappen uitsmijterbakken gehouden maar zijn er ook tal van andere activiteiten onder andere in samenwerking met het World Food Day festival in Ede. Bezoekers van het festival krijgen een kijkje achter de schermen met onder andere een rondleiding bij de voederfabriek van Poultry Expertise Centre.
 
Op 17 oktober is er de pluimveerelatiedag bij het Poultry Expertise Centre in samenwerking met het vakblad Pluimveehouderij en LTO/NOP. De pluimveerelatiedag wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden. Op deze dag wordt de pluimveehouder meegenomen in de veranderingen in de nabije toekomst en wat dat betekend voor de praktijk. Tijdens deze dag zal ook het Praktijkcentrum Emissiereductie Veehouderij zich presenteren.
Meer informatie hierover is te vinden op http://www.boerderij.nl/Pluimveehouderij/Pluimvee-Relatiedag/