Food Packaging Seminar ‘Changing the Game’ – 7 december

27 november 2017

Tijdens het Verpakkingsseminar, georganiseerd door Food Valley NL op 7 december, zullen verschillende sprekers uit de voedselverpakkingsindustrie hun visie op de toekomst van verpakkingen delen. De nieuwste trends in voedselverpakkingen, slimme verpakkingen en revolutionaire materialen komen aan bod in het programma.

Voedsel en verpakkingen zijn altijd hand in hand gegaan. Zullen nieuwe veranderingen in de voedselketen ons dwingen nieuwe verpakkingsoplossingen te ontwikkelen? En zal voedselverpakking veranderen van zijn traditionele rol van het omsluiten en beschermen naar een meer actieve en intelligente rol? Tijdens dit verpakkingsseminar nemen we u mee in de wereld van diverse soorten slimme verpakkingen en bekijken we vanuit verschillende hoeken van de keten de uitdagingen en kansen van verpakkingsexperts.

Gedurende de dag wordt u geïnspireerd met ideeën voor de toekomst van verpakkingen: innovatiever, duurzamer, met verlenging van de houdbaarheid en betere voedselkwaliteit of gebruik van slimme materialen. Hoe zien voedselingrediënten eruit in 2050 van 3D-printers? Wat is de toekomst van nanotechnologie in verpakkingen? Wat is het uiterlijk van nieuwe verpakkingsoplossingen met verschillende verwarmingsopties per compartiment? Naast inspirerende sprekers uit binnen en buitenland zijn er tastbare voorbeelden te zien in de “food packaging experience area” tijdens de pauzes.

Programma

Deel uw mening over voedselverpakkingen in de wekelijkse twitter polls. De resultaten van de peiling worden (anoniem) tijdens het ochtendprogramma gepresenteerd. Wij nodigen u uit om uw standpunt en interesse in deze seminar te delen in uw netwerk.

EPG ONTBIJT SESSIE
Omdat operationele efficiëntie een topprioriteit is voor voedselverwerkende bedrijven, zal de European Packaging Gallery (gezamenlijk project met Food Valley NL) samen met Weber Benelux een ontbijtsessie organiseren over de nieuwste inzichten en toepassingsmogelijkheden van robotica in voedselverpakkingen. Met voldoende ruimte voor interactie en vragen, kunt u onze Packaging Summit starten met een heerlijk ontbijt.

Deelnemers
We verwachten een internationaal publiek van verpakkingsontwerpers, innovatiemanagers, voedselproducenten, retailers en onderzoeksorganisaties.

Food Valley Summits
Het Verpakkingsseminar is de vierde in een reeks seminars die Food Valley NL dit jaar organiseert. Andere onderwerpen in 2017 waren Zoutreductie, Groene Eiwitten en Gepersonaliseerde Voeding. In 2018 organiseert Food Valley andere seminars over specifieke thema’s die verband houden met de voedingsmiddelenindustrie. Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met Stichting Food Valley NL.

Toegangsprijs voor dit seminar bedraagt €95 (€65 voor Food valley leden).
Koop hier uw ticket.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Agri Food Talks is voor iedereen die aan het werk is voor DAFW (Dutch Agri Food Week). Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Agri Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina