Volg ons op

Helpt u de voedselketen transparanter te maken?

Transparantie in de gehele voedselketen wordt steeds belangrijker: consumenten willen graag weten waar hun voedsel vandaan komt en welke weg het heeft afgelegd. Dutch Agri Food Week draagt daaraan bij door boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers de kans te geven om te laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel. Helpt u ook mee om de voedselketen transparanter te maken?

Educatieboeren
Educatie in één van de speerpunten tijdens deze editie van Dutch Agri Food Week. Er wordt op woensdag 18 oktober landelijke aandacht gevraagd voor boerderijeducatie onder het motto ‘Our Food: How it’s made’ vanuit het platform Boerderijeducatie Nederland. Als educatieboer kunt u een event organiseren op eigen locatie. Het platform ondersteunt bedrijven bij de promotie en communicatie om van deze dag een succes te maken.

Kom op ‘t erf!
Geen educatieboer? Geen probleem! Verschillende ondernemers zetten letterlijk de deur van hun bedrijf open voor een breed publiek. Op zaterdag 14 oktober organiseren agrariërs verspreid door het hele land de activiteit ‘Kom op ’t erf’. Naar eigen inzicht organiseren zij een open dag op hun bedrijf.

Meedoen? Ga dan naar deze pagina met meer informatie over de mogelijkheden.