13 oktober: World Food Day in ’s-Hertogenbosch

04 oktober 2018

Neem een exclusief kijkje achter de schermen van je eten tijdens World Food Day op 13 oktober 2018. Hét gratis festival met workshops, talkshows, films, een streekmarkt en excursies die je laten zien waar ons dagelijks voedsel vandaan komt. Het festival vindt plaats bij de Tramkade in ’s-Hertogenbosch.

Dit jaar is er extra aandacht voor de kansen die data en technologie bieden om eerlijke handel, duurzaamheid en gezondheid voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Waag jij je aan sappige insectenburgers, zorgen drones voor minder bestrijdingsmiddelen? Of heb jij straks een 3D printer in je keuken staan? Bekijk het volledige programma op worldfoodday.nl en ontdek op 13 oktober hoe jij het verschil kunt maken!

Op World Food Day staat voedsel centraal en ieder jaar wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor voedselzekerheid in de wereld. Het Nederlandse evenement is een initiatief van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, de provincie Noord-Brabant en de gemeente ‘s-Hertogenbosch in samenwerking met Wageningen University & Research, Hivos en Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina