Dit was dag 1 van #DAFW18!

05 oktober 2018

Wat eten we nu en in 2050? Elke dag maken we een wrap up van een greep uit de berichtgeving op social media rondom Dutch Agri Food Week. Dit zijn de highlights van dag 1 van de vierde editie van Dutch Agri Food Week 2018!

Op de eerste dag van Dutch Agri Food Week vonden er talloze events plaats door het hele land. Alleen vandaag al zijn er 653 tweets gedeeld over #DAFW18, bijna net zoveel minuten aan video op Instagram en heel veel Facebook updates hebben we gepubliceerd. Volg ons via Facebook, Twitter of Instagram om op de hoogte te blijven van alle #DAFW18-ontwikkelingen. Dit zijn 5 geselecteerde highlights van vandaag – maar er zijn veel meer mooie, gedenkwaardige en innovatieve nieuwtjes rondom agrifood gedeeld! Zien we je morgen weer?

 1. De minister-president aan een #DAFW18-lunch!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De lunch in de ministerraad stond vandaag geheel in het teken van de Dutch Agri Food Week. #dafw18 Producten van Hollandse bodem staan centraal en er is extra aandacht voor het tegengaan van voedselverspilling door afgekeurde producten te gebruiken. Zo konden we genieten van een groentequiche die is gemaakt van ingrediënten die eigenlijk ‘afgekeurd’ zijn maar nog prima te gebruiken. Daarnaast hebben we geproefd van diverse streekproducten en verrassende gerechten zoals nasi gemaakt van broccolirijst. Buiten op het Plein in Den Haag staat vandaag de grootste groentekraam van Nederland. Ga vooral even langs als je in de buurt bent om te proeven wat de Nederlandse agrifood sector allemaal te bieden heeft!

Een bericht gedeeld door Mark Rutte (@minpres) op

2. Minister Schouten op het podium in Den Haag om de vierde editie van Dutch Agri Food Week te openen (ruim 2000 bezoekers)!

3. De lancering van het Kindermenu 2.0 in Drenthe

4. De Zeeuwse opening van #DAFW18

5. Het bruisende business startevent in Venlo waar innovatie centraal stond

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina