Eerste DAFW-events 2018 bekend

Bij het projectteam van Dutch Agri Food Week vallen de eerste events, activiteiten, lezingen en workshops binnen. Van 5 tot en met 16 oktober staat heel Nederland in het teken van de toekomst van ons eten. Dit is de eerste sneak preview van het programma!

Inmiddels zijn er een aantal onderdelen ‘vaste prik’ van Dutch Agri Food Week: een bijzonder startevent is in de maak, het FNLI jaarcongres is onderdeel van ons programma en het landelijke event van World Food Day op 13 oktober past bij onze thematiek. Ook de Food100-lijst met de gamechangers van nu en de changemakers van de toekomst wordt gepresenteerd. Ben jij of ken jij een voedselveranderaar van de toekomst die een plek verdient in de Food100-lijst? Meld jezelf of iemand anders voor 31 mei aan via het registratieformulier op hun website. AgriFoodTech Platform organiseert op 11 oktober een Vertical Farming bijeenkomst: de locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Proteins of the future (10 oktober) en Sports & Nutrion (11 oktober) van FoodValley

Op woensdag 10 oktober vindt Food Valley Summit ‘Proteins of the future’ plaats in Ede. Food Valley loopt voorop in eiwittransitie en marktintroductie van alternatieve eiwitten. Tijdens deze dag maak je kennis met de mogelijkheden. Op donderdag 11 oktober ben je opnieuw welkom in Ede voor Food Valley Summit ‘Sports & Nutrition’. Tijdens deze dag over sport en voeding worden nieuwe ontwikkelingen en innovaties gepresenteerd en matchmaking gefaciliteerd in een interactieve setting.

Keukenbazen 2018 in the spotlight

De vierde editie van Keukenbazen is van start gegaan. Dit is de leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar uit Noordoost-Brabant. Alle 17 deelnemende gemeenten, de jurykoks uit de gemeenten en partner Koning Willem I College waren aanwezig bij AgriFood Capital, de bedenker en initiatiefnemer van Keukenbazen.

De wedstrijd laat kinderen kennismaken met gezonde en lekkere voeding. Zij bedenken en maken een hoofdgerecht met producten uit de eigen buurt. Vorig jaar deden er 145 teams uit de 17 AgriFood Capital-gemeenten mee, met in totaal honderden kinderen. De Mega Live Kookbattle (finale) is op 6 oktober 2018 tijdens Dutch Agri Food Week.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Agri Food Talks is voor iedereen die aan het werk is voor DAFW (Dutch Agri Food Week). Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Agri Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina