Rijkscateraars bekennen kleur op 11 oktober tijdens Dutch Agri Food Week

10 oktober 2018

Tijdens Dutch Agri Food Week – van 5 tot 16 oktober-  staan voedsel, voedselinnovaties en duurzame voedselproductie centraal. De cateraars van de rijksoverheid: Eurest, Vitam, Vermaat, Sodexo, Albron, ISS en Paresto laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedselop meer dan 650 overheidslocaties door heel Nederland. Voor deze cateraars is dat eigenlijk dagelijkse kost.

Speciaal tijdens Dutch Agri Food Week komen de Rijkscateraars met inspirerende menu’s, nieuwe verrassende producten, bijzondere smaken, met circulariteit als overkoepelend thema. Hiermee dragen ze bij aan de ambities van het Rijk om te werken aan een gezonder en duurzamer Nederland.

Op 11 oktober zetten de Rijkscateraars de schijnwerpers op de actie Ga Voor Kleur. Deze actie is een initiatief van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Ga voor Kleurlaat zien hoe het leven, en vooral je bord, kleurrijker en gezonder kan. Deze Ga voor kleurdag op 11 oktober is onderdeel van een totaalprogramma van Dutch Agri Food Weekwaarin de cateraars aan de gasten van het bedrijfsrestaurant willen laten zien wat ze in huis hebben om dagelijks te zorgen voor gezonde, duurzame en smaakvolle gerechten.

De Rijkscateraars omarmen Dutch Agri Food Week en doen dit niet alleen binnen de bedrijfsrestaurants van de rijksoverheid maar ook op meer dan 400 locaties daarbuiten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina