Nieuws

Lees op deze pagina al het laatste nieuws rondom Dutch Agri Food Week:

3 oktober 2018

“Het Nieuwe Normaal” laat gasten bedrijfsrestaurants het eten van de toekomst ontdekken

Als onderdeel van de Dutch Agrifood Week, waarin de toekomst van ons eten centraal staat, organiseert ISS Facility Services van 8 tot en met 16 oktober in circa 100 bedrijfsrestaurants en cateringlocaties  “Het Nieuwe Normaal”. Tijdens deze actieperiode wordt aandacht besteed aan het eten van de toekomst, waarin voedselinnovatie, duurzaamheid en circulariteit centraal staan. De gasten […]
13 september 2018

Interview met Marit van Egmond (Albert Heijn en topteam Agri & Food) over Grootste Groentekraam: ‘Hollandse producten in al hun glorie’

Dutch Agri Food Week trapt op 5 oktober af met de ‘Grootste Groentekraam’ in samenwerking met Albert Heijn. Op het Plein in Den Haag verkopen de Nederlandse telers van Albert Heijn hun eigen producten. Marit van Egmond (Commercieel directeur Albert Heijn en lid van het topteam Agri & Food): ‘Hollandse producten in al hun glorie, […]
5 september 2018

Saskia Goetgeluk (Brightlands Campus Greenport Venlo): ‘Brightlands Venlo is de proeftuin voor het voedsel van morgen’

Op Brightlands Campus Greenport Venlo draait alles om gezonde en veilige voeding, future farming en bio-economy. Vernieuwers uit het mkb, start-ups, wetenschappers en studenten werken hier samen aan het voedsel van de toekomst. Op vrijdag 5 oktober word je van 07:30 tot 14:00 meegenomen naar de toekomst van ons eten tijdens het business startevent Tomorrow’s Food.  Tijdens […]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Agri Food Talks is voor iedereen die aan het werk is voor DAFW (Dutch Agri Food Week). Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Dutch Agri Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina