Over Dutch Food Week

Dutch Food Week (5-16 oktober 2019) is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de food sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie van ons voedsel.

Dutch Food Week heeft grote, internationale ambities: we willen dat iedereen in heel Nederland tussen 5 en 16 oktober kennis maakt met de food sector. Tijdens de week belichten we het positieve karakter van de sector en bouwen we bruggen tussen consument en producent (en vica versa). We nodigen iedereen uit om in gesprek te gaan over ‘wat eten we?’

Dutch Food Week

De eerste editie van Dutch Agri Food Week vond plaats in 2015 op initiatief van de Topsector Agri&Food en samen met AgriFood Capital, Brightlands Greenport Venlo, FoodValley NL en Greenport Westland-Holland. De editie van 2018 telde 175 evenementen georganiseerd door 425 betrokken organisaties op ruim 1000 locaties in Nederland. Vorig jaar heeft de week ruim 71.000 bezoekers getrokken. Het resultaat? Circa 425 persvermeldingen lokaal, regionaal en nationaal met een totale PR-waarde van 2,5 miljoen euro.

Na vier succesvolle edities krijgt Dutch Agri Food Week, dé nationale voedselweek, een vernieuwde opzet en nieuwe naam: Dutch Food Week. www.dutchfoodweek.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina