Lezing over Voeding, gezonde vetten en Vitamine K2

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Kaasboerderij De Ruurhoeve

Datum

15/10/2018

Tijd

15:00 - 16:30

Toegang

€ 5,-- inclusief koffie of thee

Beschrijving

Aan de orde komen o.a.:

Hoe werken de Omega-6 en Omega-3 vetten nou eigenlijk binnen in ons lichaam?

Waarom is de juiste verhouding hiervan zo belangrijk?

Waardoor is die juiste verhouding zo moeilijk te bereiken?

Oplossingen in de verhoudingen tussen Omega-6 en 3 bij verschillende soorten ziekten, zoals astma, bronchitis, ontstekingen, huidziekten en zelfs kanker?

De belangrijke rol van vitamine K2 als anti-dichtslibbingsfactor, (K1 is de anti-stollingsfactor).

Als de adviezen van het Voedingscentrum inzake het verminderen van verzadigd vet in de voeding juist zouden zijn, dan zou het aantal hart- en vaatziekten toch moeten dalen… Waarom stijgt welvaartsziekte nr. 1 dan toch nog steeds?

Waarom krijgt de gemiddelde mens na een eerst hart- of herseninfarct, ondanks medicijnen, steeds vaker na een half jaar een tweede infarct…?

***

De duur van de lezing is ongeveer anderhalf uur waarna iedereen de gelegenheid krijgt om zijn of haar bloedvaten te laten meten op verstijving c.q. dichtslibbing.  Deze meting geschiedt aan de vinger, er hoeft geen bloed geprikt te worden. Uiteraard ontvangt u individuele adviezen indien nodig.

Kaart wordt geladen...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina