Masterclass Gezonde productontwikkeling met groenten

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Hogeschool Inholland Delft

Datum

16/10/2018

Tijd

13:30 - 18:00

Toegang

Gratis via aanmelding

Beschrijving

Hoewel groenten een belangrijk onderdeel zijn van een gezond voedingspatroon eten veel mensen dagelijks minder dan de > 200 gram die wordt aanbevolen. De afgelopen 4 jaar heeft Vera van Stokkom (hogeschool Inholland & WUR) een promotieonderzoek uitgevoerd naar de rol van smaak bij de acceptatie van groenten. Tijdens de masterclass worden resultaten van het promotieonderzoek gepresenteerd. Sprekers vanuit de wetenschap, private- en publieke organisaties zullen vertellen en discussiëren over kansen voor gezonde productontwikkeling die kunnen bijdragen aan het verhogen van de groenteconsumptie onder leiding van Herman Peppelenbos (lector Groene Gezondheid HAS Hogeschool).

Aanmelden kan tot 10 oktober door uw naam & organisatie te sturen naar: masterclassproductontwikkeling@inholland.nl

Website

Download

iCal | Google Calendar

Kaart wordt geladen...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina