Een gezonde en duurzame keuze op meer dan 650 cateringlocaties van het Rijk

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Ministeries Rijksoverheid

Datum

05/10/2018 - 16/10/2018

Tijd

11:30 - 13:30

Toegang

Voor medewerkers Rijksoverheid

Beschrijving

Van 5 tot en met 16 oktober laten de cateraars van het Rijk op meer dan 650 locaties zien hoe zij werken aan gezond, veilig en duurzaam voedsel. De cateraars Eurest, Vitam, Vermaat, Sodexo, Albron, ISS en Paresto slaan voor de tweede keer de handen ineen om in hun bedrijfsrestaurants binnen en buiten de Rijksoverheid een duurzame lunch te serveren.

De maaltijden staan tijdens #DAFW18 in het teken van inspiratie, nieuwe verrassende producten en bijzondere smaken. Rob Heijink (categoriemanager Rijkswaterstaat): ‘De circulaire economie is het beleidsitem waar de rijksoverheid nu mee bezig is. Gebruik van reststromen en het voorkomen van voedselverspilling zijn belangrijke zaken die bij dit beleid passen. We vinden steeds meer draagvlak om die veranderingen door te voeren op onze cateringlocaties. Het is belangrijk dat we samen die ontwikkeling doormaken: de cateraars en medewerkers hebben daar veel invloed op.’

Daarnaast staan de bedrijfsrestaurants op 11 oktober in het teken van ‘Ga voor Kleur’ i.s.m. het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit!

 

Website

Download

iCal | Google Calendar

Kaart wordt geladen...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina