Vertical Farming Mini-Makeathon

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Design Museum

Datum

05/10/2018

Tijd

09:00 - 17:00

Toegang

Aanmelden kan via tnaus@plantlab.nl

Beschrijving

De Technische Universiteit van München (TUM) en PlantLab organiseren als onderdeel van het EIT Food Project ‘Cultivating Engagement: A Citizen Participation Forum on Vertical Farming’ de Mini-Makeathon in het Design Museum in ‘s-Hertogenbosch. Gedurende deze dag werken studenten en young professionals op het gebied van food design, voedingswetenschappen en marketing samen in teams om een nieuw foodconcept te ontwikkelen voor verticaal gekweekte sla. Het is hierbij de bedoeling dat er rekening gehouden wordt met een uitdaging waarmee de verticale landbouw momenteel wordt geconfronteerd.

Coaches helpen je om je foodconcept optimaal te ontwikkelen, waarmee je kans maakt op een zeer unieke prijs! De Mini-Makeathon begint om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Entree is gratis. Eten en drinken om je hersenen van brandstof te voorzien, worden verzorgd.

Studenten en young professionals kunnen zich registreren vóór 1 oktober door een e-mail te sturen naar tnaus@plantlab.nl (inclusief eigen naam en de naam van de studie). Vragen kunnen naar hetzelfde e-mail adres worden gestuurd. Houdt rekening met het feit dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn (vol = vol). Na de registratie ontvangt iedere deelnemer een bevestiging per e-mail.

Website

Download

iCal | Google Calendar

Kaart wordt geladen...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina