Volg ons op

World Food Day Rotterdam

World Food Day Rotterdam

World Food Day 2017

Doe, ontdek én beleef de wereld achter jouw voedsel!

Op zondag 15 oktober viert Rotterdam de World Food Day met een evenement in en rond de Markthal. Weet jij waar je eten vandaan komt? En welke weg het heeft afgelegd voordat het op je bord ligt? Tijdens World Food Day Rdam gaan er deuren voor je open die normaal gesloten blijven. Je ziet met eigen ogen kunt hoe je eten wordt geproduceerd, verwerkt en getransporteerd. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

In en rond de Markthal kom je alles te weten over jouw voedsel. Ontdek hoe gewassen groeien zonder daglicht. Kijk je ogen uit op de minimarkt van Rechtstreex en neem de lekkerste producten mee naar huis. Ontdek hoe diervriendelijk jouw eten is. Doe mee met de aardappeloogstdag. En doe mee met een echt onderzoek bij het Smaaklab van Wageningen University & Research Bleiswijk.

Of schrijf je in voor één van de leuke excursies bij één van de foodondernemers uit de regio. Stap aan boord voor een rondleiding door de haven. Ga mee op excursie naar een melkveehouder en laat je verrassen door de wereld van vis bij Schmidt Zeevis.

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de excursies op www.worldfooddayrotterdam.nl en zet jezelf op aanwezig voor ons event, https://www.facebook.com/events/1670304283030526/.

 

Algemene informatie

Datum: zondag 15 oktober

Tijd: 12.00 u tot 18.00 u

Locatie: In en rond de Markthal, regio Rotterdam


Kaart wordt geladen...

Datum
15/10/2017
12:00 - 18:00
iCal Google Calendar

Locatie
Markthal Rotterdam