Zuid-Hollandse Oogstweek

Bewaar in 'mijn favorieten'

Locatie

Provinciehuis Zuid-Holland

Datum

16/10/2018

Tijd

09:00 - 17:00

Toegang

Gratis

Beschrijving

In de week van 15 oktober 2018 transformeren we het provinciehuis van Zuid-Holland een week lang tot Provinciehoeve. De grootste boerderij van Zuid-Holland. Dé plek waar makers samenkomen: beleidsmakers én voedselmakers. Waar werk wordt gemaakt van een gezonde toekomst.

Duurzaam eten in het provinciehuis

Op 16 en 17 oktober eten het personeel en de Statenleden extra duurzame producten van Zuid-Hollandse bodem. Kwaliteitsproducten waar wij trots op zijn! Door zelf duurzaam te eten van eigen bodem dragen wij bij aan een duurzame landbouw in Zuid-Holland. Daar zijn wij ons bewust van. En daar dragen wij graag een steentje aan bij.

Mee-eten: bezoek de Oogstmarkt

Eten waar je blij van wordt is lekker duurzaam eten van Zuid-Hollandse bodem. Maar waar vind ik het en hoe smaakt het? Kom op 17 en 18 oktober naar de Oogstmarkt van 11.00 uur tot 14.00 uur in het provinciehuis in Den Haag.
Ontdek de duurzame voedselpioniers in en om de stad en koop hun heerlijke, duurzame en gezonde producten. En stel zelf jouw bordje gezond Zuid-Holland samen! De Oogstmarkt is vrij toegankelijk.

Meedoen: bezoek de Oogstdag 18 oktober 12.00 uur tot 18.00 uur

Na een periode van zoeken, zaaien, experimenteren en organiseren zijn we toe aan een nieuwe stap. Hoe wordt de beweging van vooroplopers in de duurzame landbouw groter? Wat is de rol van de politiek? Wat kan er geoogst worden en hoe zetten we in op nog meer innovaties? Hoe zorgen we ervoor dat financiële, logistieke juridische, logistieke of inkoopsystemen kansen bieden voor nieuwe makers? En – last but not least – hoe maken we duurzaamheid rendabel?

Houden deze vragen jou ook bezig? Kom naar de Oogstdag. Bekijk het programnma op www.zuid-holland.nl/oogstweek en meld je aan!

 

 

Kaart wordt geladen...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De nieuwsbrief Dutch Food Talks is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van Dutch Food Week. Schrijf je in!

Pers Partners

Volg ons

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Dutch Food Week of over deze website, neem dan contact met ons op.

Ga naar contactpagina